برترين معجزۀ پيـــامبر اســـلام

تا کنون بسيار شنيده ايد که قرآن را معجزه پيامبر ميدانند، اما چرا معجزه؟

 

اين کتاب هم مانند ساير کتب آسماني! پس چه تفاوتي آن را از ساير کتب آسماني متمايز ساخته است؟

 

يکي از دلايلي که باعث شد عده اي زيادي از مردمان بر پيامبر ايمان بياورند، اين بود که پيامبر ما با اينکه بيسواد بودند چطور ميتوانستند چنان حرفهاي عجيبي بزنند؟چطور يک مرد چوپان، ميتواند مردم را از گذشته و آينده و حال آگاه سازد، حال آنکه تا کنون داراي هيچ گونه سوادي و علمي نبوده است؟ چطور اين چنين شخصي ميتواند اين گونه سخناني بر زبان جاري سازد، مردم را پند و اندرز دهد، از ساير پيامبران بگويد، شرح اقوامي که در گذشته دچار عذاب و يا نعمت الهي گشته اند را بدهد، از روز رستاخيز سخن بگويد و .....؟ همان شخصي که تا همين ديروز حتّي سواد خواندن و نوشتن را هم نداشت. اين خود يک معجزه بود، معجزه اي بس بزرگ و جاويد به طوريکه تمام پيامبران تا مدتي زيستند و براي اثبات حرفهاي خود معجزه اي آوردند و پس از درگذشت آنان معجزاتشان نيز به همراه آنان ميرفت ولي پيامبر گرامي اسلام معجزه اي جاويد براي ما و جهانيان به ارمغان آورد که تا قيامت و بعد ازآن نيز جاويد خواهد ماند.

 

از ديگر معجزات قرآن ميتوان به عاجز ماندن اقوام و گروههاي يهود و دشمنان اسلام و ساير گروهها به تحريف و تغيير در آيه هاي قرآن اشاره کرد و بايد ديد که تا کنون هيچ بشري نتوانسته است، ذره اي از آيات قرآن را تحريف نمايند، آنان که خود متخصص در تحريف و انحراف کتب سایر ادیان الهی بودند. برای مثال در انجیل حضرت عیسی (ع) را پسر خدا خطاب کرده اند و یا عده ای وی را خدای خود میدانند، و یا میتوان به عده ای از نابخردان و جاهلان کافر اشاره کرد که در تورات، خدا را به گونه ای وصف کرده اند که گویی مقام انسان را دارد برای مثال در جایی نوشته اند:

 

روزی خداوند در خانه اش خواب بود که ناگهان زنبوری آمد و او را نیش زد و.......

 

نظم و ترتیب آیات، سوره ها و جزوات نیز از سایر شگفتی های قرآن میباشد. من میتوانم به یکی از آنان اشاره کنم و آن اینکه: در ابتدا و سوره های آغازین قرآن در مورد آفرینش انسان و در سورهای پایانی قرآن بیشتر، در مورد قیامت به صحبت پرداخته است. یعنی اینکه در اوئل شروع سورها، از آفرینش آدم نوشته و در سوره های اواخر قرآن بیشتر در مورد پایان حیات آدم در روی زمین و آغاز قیامت صحبت به میان آورده است چنان که پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (صل الله علیه و آله و صلم) فرمود: سوره های پایانی قرآن مرا پیر کرد. و همچنین اگر به آیات 30 تا 37 سوره ی بقره مراجعه نمایید در مورد آفرینش انسان و اگر به سوره ای مانند سوره نبأ که یکی از سوره های پایانی میباشد مراجعه فرمایید در مورد قیامت توضیح داده است. (شرح بعضی دیگر از نظوم قرآن و رمز 19 در پایان آمده است.)

 

از دیگر معجزات قرآن میتوان به قدرت نفوذ آن بر هر شئی در این عالم اشاره کرد.

 

چنانکه از حضرت صادق (ع) روایت شده است که: هرکس صد آیه از قرآن از هر جا که خواهد تلاوت نماید، بعد از آن هفت مرتبه یا الله بگوید اگر بر سنگ سخت دعا کند هر آینه شکافته گردد. و همچنین میشود به گفتگوی حضرت علی (علیه السلام) با پیامبر اشاره کرد که پیامبر هفت آیه ی پر فضیلت را بدو بیاموخت و فرمود: یا علی خواهی تو را چیزی بیاموزم که اگر تمام موجودات هفت آسمان و زمین گرد هم آیند نتوانند بر تو آسیبی رسانند و هیچ کس بر تو ظفر نیابد. که این فضیلت و قدرت کلام خدا را که منظور همان قرآن است را ثابت مینماید. آیات قرآن چنان قدرتی دارند که حتی میتوانند بر اعضاء داخلی بدن نیز نفوذ پیدا کنند، در قرآن آیه ای وجود دارد که شخص پس از خواندن آن، اگر برای مثال شئی در بدن او فرو رود، بر او اثری ندارد و هیچ گونه خونی از او خارج نمی شود. چنانکه از پدرم شنیدم که برادرش میتواند سوزنی را در هر جایی از بدنش فرو ببرد و به قول امروزیها بدون درد و خونریزی. من به این حرف اعتنا نکرده، از عموی خود خواستم تا در مقابل چشمان خودم این کار را انجام دهد ولی او رد کرد. اما من به همراه عده ای دیگر پس از گفتگوهای بسیار، وی را راضی نمودیم و او این کار برای ما انجام داد و تأکید کرد: برای انجام چنین کاری شخص باید یقین و عقیده ای مستحکم به قدرت خدای متعال داشته باشد و تنها خواندن آیه ای از قرآن کافی نیست، پس اگر در حین انجام این کار حتی برای یک لحظه  هم، بر قدرت خدا شک کردم ممکن است خسارت جدی بر من حاصل آید. البته من بعد ها آن آیۀ شریفه را فرا گرفته ولی هیچ گاه جرأت آنکه این کار را - برای استحکام عقیده ی خویش به کار گیرم - پیدا نکردم.

 

از جمله معجزهای بسیار عجیب قرآن که خود نیز در آیه 31 سورۀ مدثّر برآن اشاره میکند، عدد 19 میباشد که یکی از نشانه ها و آیات الهی است. اگر در آیات قرآن دقت کرده باشید، حتمآ متوجه این موارد خواهید شد:

 

-         اگر کلمه یکتا که در عربی واحد میشود را در ابجد حساب نماییم، عدد نوزده به دست خواهد آمد.

 

-         جمع حروف بسم الله الرحمن الرحیم نوزده میشود.

 

-         اولین سوره ای که نازل شد سورۀ مبارکۀ علق بود که از آخر قرآن نوزدهمین سوره از قرآن میباشد.

 

-         سوره علق نوزده آیه دارد.

 

-         در قرآن همه ی سوره ها دارای بسم الله الرحمن الرحیم میباشند به جز سوره ی توبه. اگر ما 114 سوره داشته باشیم 113 سوره از آن دارای بسم الله الرحمن الرحیم میباشد که این عدد بر 19 تقسیم پذیر نیست، ولی اگر شما نوزده سوره بعد از سوره ی توبه به پیش روید، به سوره ای میرسیم که یک (بسم الله الرحمن الرحیم) اضافه دارد (سوره ی نمل) و در نتیجه ما 114 بسم الله الرحمن الرحیم خواهیم داشت .

 

-         و بسیار بسیار نشانه ها ی دیگر.

 

در قرآن بعضي از كلمات با كلمه هاي ديگر كه از نظر معني با همديگر تناسب دارند يكسان به كار رفته شده اند. مثلاً :

 

-         کلمه ی حیات 145 بار با مشتقات آن و کلمه موت یا مرگ نیز 145 بار با مشتقاتش به کار رفته است.

 

-         كلمه “دنيا “ 115 بار و كلمه “آخرت“ هم 115 بار بكار رفته است.

 

-         كلمه “ملائكه“ 88 بار در قرآن آمده است و كلمه “شياطين“ نيز به همان تعداد 88 بار بكار برده شده اند.

 

-         -“حر“ يعني گرما 40 بار و كلمه “ برد“ يعني سرما نيز 40 بار بكار برده شده اند.

 

-         كلمه “مصائب“ 75 بار و كلمه “شكر“ نيز 75 بار.

 

-         كلمه زكات 32 بار و كلمه “بركات“ نيز 32 بار .

 

-         كلمه “عقل“ ومشتقات آن 49 بار و كلمه “نور“ نيز با مشتقاتش 49 بار .

 

-         كلمه “يوم “ به معني روز و “شهر“ به معني ماه در قرآن به ترتيب 365 بار و 12 بار بكار رفته اند.

 

-         كلمه “رجل“ به معني مرد 24 بار و كلمه “امرأه “ به معني زن نيز 24 بار در قرآن بكار رفته اند.

 

-         كلمه “امام“ بصورت مفرد و جمع 12 بار در قرآن آمده است.